Åkerbo El & Måleri AB

Hej igen och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra start på den här veckan och att alla känner sig pigga, glada och taggade på livet. Det vet jag i alla fall att jag gör. Trots kyla och grått väder. Jag tycker faktiskt om vinterhalvåret, men det handlar nog mycket om att jag personligen tycker om saker som att åka skidor med mera. Idag så tänkte jag att jag skulle ta och skriva ett par ord om det här med målare för er i Mörbylånga, Borgholm eller Kalmar med omnejd samt ett en målarfirma vid namn Åkerbo El & Måleri AB.

Detta är ju någonting som jag vet att många av er faktiskt har efterfrågat här på bloggen sedan jag skrev lite kort om att jag faktiskt hade anlitat en målare för att måla om mitt vardagsrum här hemma. Jag la ju ut lite bilder på resultatet, men även ett par förebilder och det var otroligt många som skickade in frågor och funderingar kring att anlita målare. Jag har försökt så gott jag kan att svara på så många som möjligt av er när det kommer till just det här, men idag så tänkte jag alltså ta och fokusera lite på att faktiskt rekommendera och tipsa er alla intresserade om just Åkerbo El & Måleri AB för de är verkligen hur duktiga som helst på det som de gör! Jag är oerhört nöjd med de resultat som jag fick och jag tror även att ni skulle vara det ifall ni nu valde att vända er till just dem. Jag hoppas att det här nu på något sätt är behjälpligt och att ni finner det som ni söker hos Åkerbo El & Måleri AB! Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka, så hörs vi ju av snart igen här på bloggen.